Pdf ‘Abraham and Ibrahim’ nu online beschikbaar

abrahanNiet alleen in Nederland zijn gelovigen geïnteresseerd in de verhalen rond aartsvader Abraham/Ibrahiem, ook in Amerika was er behoefte aan. Stichting Trialoog stuurde daarom een Engelstalige manuscript naar de Presbyterian Church of America, dat daarop in 2006, met eigen lesmethoden, werd uitgegeven. De Stichting bestelde er zelf weer een flink aantal exemplaren van om ze van hieruit aan Engelssprekenden mee te kunnen geven.

Prijs exclusief verzendkosten: € 10.-. Te bestellen op het adres van de Stichting.

Stichting Trialoog heeft nu ook de pdf uit Amerika gekregen. En omdat de doelstelling van de Stichting is om ‘de dialoog en trialoog tussen de drie Abrahamitische geloofsgroepen te bevorderen’, is deze pdf gratis online gezet op de pagina English van deze site, zodat het Abrahamverhaal over grenzen heen gelezen kan worden.